• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • +4 0350 803 426
www.sistemedemarcare.ro - Distribuitor Autorizat 3M

Website-ul SistemedDeMarcare.ro reprezinta divizia de Solutii de Marcare si Accesorii Complementare a companiei Steinort SRL, CUI: RO28482759, Reg.Com.: J38/274/2011, Ramnicu Valcea, 240187, Jud. Valcea, ROMANIA.

SistemeDeMarcare.ro are ca obiectiv principal prezentarea cat mai detaliata a solutiilor oferite, atat pentru a veni in ajutorul clientilor existenti cat si pentru cresterea segmentului de piata prin stabilirea de noi relatii de colaborare.

SistemeDeMarcare.ro prezinta o gama larga de aparate de marcare si localizare, markeri electronici (marcatori) pentru retele subterane de utilitati, imprimante industriale si consumabile/etichete pentru marcare diversa in domeniile electric si telecomunicatii, alte solutii complementare.

Pentru suport tehnic,  oferte comerciale sau pentru solicitari de repere pe care nu le regasiti in website-ul nostru, va rugam sa ne contactati.

Contact

De ce sa lucrati cu noi?

Welcome to SistemeDeMarcare

Satisfactia clientului este prioritatea noastra.

O atitudine corecta fata de client, o solutie corecta care sa vina in ajutorul clientului, interesul si dedicarea maxima pentru rezolvarea provocarilor, conduita in afaceri, sunt principii dupa care ne ghidam si care ne diferentiaza. Credem in corectitudine reciproca in afaceri si suntem convinsi ca succesul nostru este strans legat de multumirea clientului nostru.

Experienta si intelegerea tehnica precum si dorinta continua de invatare si perfectionare ne ajuta sa va oferim suportul tehnic necesar.

Prin colaborarea cu noi beneficiati de:  

    • Experienta tehnica
    • Solutii de calitate
    • Promptitudine
    • Asistenta tehnica

 


 
Comodo SSL